◕ SCM Music Player


Helooo everybodyyy . Selamat tahun baru aku ucapkan kepada semua orang . Sempena tahun baru dan entah bila boleh online aku nak buat tuto yang sesangat senang guna sebelah tangan pun boleh tau ! Betul tak tipu punyaa , Hikk . Tuto ni pejam mata pun korang boleh buat sendiri . Waaa tak bohong . Jomm kita mula !

Sebelum apa-apa baca bismillah dulu yaa kawan-kawan . Okay lepas tu dengan senang hati korang klik  SCM  . dah tekan ? Okay ikut ke gambar-gambar kat bawah ni okay ? 

Sila pilih warna apa yang korang nakSelepas itu sila tekan Edit Playlist untuk masukkan lagu korang okay ? Boleh ambil url lagu dari youtube
Dah copy url lagu tu korang kena ikut gambar bawah ni pulak . yang bestnyaa guna scm ni kita boleh letak bebanyak lagu febret kita sesuka hati dalam blog dengan gembira tak terkata . Okay ni last step . Apa lagi silalah tekan Configure Settings . Sila pastikan korang buat sama sebijik serupa sebentuk macam contoh di bawah okay


sama tak ? sama . Hah ! barulah korang tekan done ! Hihihii . Okay now sila copy code yang korang nampak dan macam biasa paste dalam HTML/Javascript . Siap !
kalau apa-apa tanya kat komen okehh :D


0 ► kaki komen: