Remaja Vlogging

Assalamualaikum . 


Ha, mesti ramai yang dah tengok video tu kan ? Yeahh qila baru je . Mula-mula tengok dengan kawan jer, lepas tu dekat FV  FB ramai yang upload video ni . Termasuk blogger terkenal seperti Kak  Nisa Kay . Untuk pengetahuan semua Kak Nisa Kay  pun antara vlogger kat Malaysia . Selain itu, akak yang paling awesome mestilah Maria Elena  jugak vlogger terkenal kat negara kita . 

 Haaa yang qila pasti lagi yakin korang mestilah kenal Matluthfi90 kan ? Sure korang selalu usha video-video dia yang awesome lagi sempoi kan ? Kadang-kadang qila tergelak macam orang ape tah depan comp. tengok video dia . Ohh a million of thanks to my beloved friend saiedatul  sebab dia yang kenalkan video matluthfi90 kat qila . Heee . Kamsahamnida . 

Sorang lagi vlogger yang memang awesome tidak lain dan tidak bukan Anwar Hadi  . Mereka bertiga ni memang sempoi habis . Kalau dah tengok video diaorang memang melekat depan youtube jelah . Hahaha . 

Nah antara video yang awesome qila boleh kongsikan :





Okay dahla yang lain carilah kat utube ehh ? search je nama diaorang keluarlah nanti . Selamat malam .


1 ► kaki komen:

lokman amirul said...

Pandai mereka sambil melawak dapat income...masyuk!!!