Bila cuti bermula .

Assalamualaikum .


Yaaa . Jumaat yang indah ni, cuti sekolah pun bermula. Bermula jugalah mengemas rumah untuk hari raya. Korang semua dah kemas rumah ? Mana yang balik kampung tu, tolong atok kemas rumah tak? Hehehehe .Dah buat kuih raya? Ya! Aku tau mesti tahun ni korang cuma kuih tunjuk je kan? Kekekek / Aku ada dua-dua. kuih tunjuk ada kuih yang dibuat pun ada. 

Ohhh ya, terima kasih pada yang follow . InsyaAllah aku nak buat award untuk yang ke 200. Aku sibuk sikit kemas rumah bagai.  Bila cuti bermula, warga kota berpusu-pusu pulang ke desa. Blogger memasang lagu raya diblog. Jalan raya pula akan sesak dipenuhi kereta-kereta.. Haihhh macam-macam lagilahh . Dan yang paling tak puas  hati kerja sekolah pun tinggi menggunung ! grrr tak suka tau ! . 

Tidak lupa bila cuti bermula aku akan pasang hotfm dari pagi sampai petang. Hahahha . Dan kepala aku pun semakin pening nak menghias blog sempena hari raya yang bakal tiba ini..Okaylah korang aku ada kerja nak disiapkan. Aku tak janji tapi insyaAllah kalau ada masa aku balas lawatan korang . Bye . 


0 ► kaki komen: